Stabilt på smartmobiltoppen

Sommeren er sjelden tiden for de helt store lanseringene av forbrukerelektronikk. Også NetCom liste over de mest solgte smartmobilene gjennom selskapets salgskanaler i august bærer preg av dette. Det er lite som har endret seg siden juli.

Samsung Galaxy Express II kom inn på en femte plass i juli, men har nå forsvunnet rett ut igjen. Det har ført til at Samsung Galaxy S4 Active er tilbake blant topp ti, etter å ha falt ut i juli.

Som vanlig er det toppmodellene fra Apple og Samsung som ligger helt på topp. iPhone 5 har så vidt vi vet tronet på toppen siden lanseringen i fjor høst. Den første nye mobilen som har noen reell mulighet til å utfordre topplassen, er neste versjon av iPhone. Den blir etter alt å dømme avduket den 9. september.

1. (1) Apple iPhone 5S
2. (2) Samsung Galaxy S5
3. (3) Sony Xperia Z2
4. (4) Samsung Galaxy S4 LTE+
5. (6) Apple iPhone 4S
6. (8) Apple iPhone 5C
7. (7) Sony Xperia Z1 Compact
8. (10) Samsung Galaxy Note 3
9. (9) LG G3
10. (ny) Samsung Galaxy S4 Active

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på smarttelefonsalget i 60 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom. Forrige måneds plassering i parentes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.