| Hjem | Hardware | Nettverk | Programmering | Software | Feilsøking | Systems | 
Software  
  • Adobe Illustrator
  • animasjon programvare
  • Antivirus programvare
  • Audio programvare
  • Sikkerhetskopiere data
  • brenne CDer
  • brenne DVDer
  • Datakomprimeringsprotokoll
  • database programvare
  • Desktop Publishing
  • Desktop Video
  • Digital Video Software
  • Drupal
  • pedagogisk programvare
  • Engineering programvare
  • Arkiv Forlengelsen Typer
  • Financial Software
  • Freeware, Shareware & Abandonware
  • GIMP
  • Graphics Software
  • Hjem Recording Software
  • Microsoft Access
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Word
  • Åpen Kildekode
  • Andre dataprogrammer
  • PC Games
  • Photoshop
  • Portable Document Format
  • PowerPoint
  • presentasjon programvare
  • produktivitet programvare
  • Quicktime
  • Remote Desktop Management
  • SQL Server
  • Skype
  • Programvare betaversjoner
  • programvare konsulenter
  • Software Development Selskaper
  • Software Licensing
  • regneark
  • Skatt forberedelse programvare
  • Utility programvare
  • Web Clip Art
  • Windows Media Player
  • Tekstbehandlingsprogrammet
  •  
    Datamaskin >> Software >> Utility programvare >> Content
    Hvordan Slette Entourage kalenderen i iCal
    Hvis du har satt opp Microsoft Entourage til å synkronisere med iCal-kalendere , og deretter en Entourage kalenderen vil vises i iCal . Dette er nyttig hvis du har tenkt å synkronisere kalendere på tvers av e-postprogrammer. Men hvis du oppdager at du ikke trenger å gjøre dette , så bør du slette kalenderen . For å slette kalenderen, må du først deaktivere synkronisering mellom de to programmene , eller kalenderen vil fortsette å oppdatere . Instruksjoner
    en

    Klikk på " Entourage" -lenken på Dock.
    2

    Klikk "Edit " og deretter " Preferences".

    3

    Klikk " Sync Services . " Fjern markeringen for « Synkroniser hendelser og oppgaver med iCal og . Mac . " Klikk "OK".
    4

    Klikk på " iCal " linken på Dock. Velg kalenderen og trykk " Backspace " på tastaturet . Klikk " Ja for å bekrefte slettingen .

    früher :

     Weiter:
      Relatert Artike
    ·Forskjellen mellom Distribusjon Filer og ISO- filer 
    ·Programvare for å øke Processor Speed ​​
    ·Fordelene av Wordpress 
    ·Slik konverterer Raw AVI til DVD 
    ·Hva er Microsoft Active Sync 
    ·Slik konverterer LIT til TXT 
    ·Hvordan lage et ikon pakke 
    ·Norton Ghost 2003 Tutorial 
    ·Slik installerer Orbit Download Manager 
    ·Hvordan lage Sony Vaio Restaurering Disks 
      Anbefalte artikler
    ·Hvordan legge til Netflix til Media Center 2005 
    ·Hva er Skype Extras leder 
    ·Slik fjerner du en Server fra en nedtrekksliste på SQL…
    ·Hvordan overvåke TSM aktivitet 
    ·Hvordan arbeide med makroer i et dokument i Word 2007 
    ·Hvordan gjøre det Okina i Microsoft Word 
    ·Hvordan få en vinkel Symbol i Word 2007 
    ·Hvordan Link Subversion Med Apache Server 
    ·Hvordan lage gode Movie Maker Intros 
    ·Hvordan gi et bilde en Comic Book Effekt i Photoshop 
    Copyright ©  Datamaskin  http://www.datamaskin.biz/