| Hjem | Hardware | Nettverk | Programmering | Software | Feilsøking | Systems | 
Software  
  • Adobe Illustrator
  • animasjon programvare
  • Antivirus programvare
  • Audio programvare
  • Sikkerhetskopiere data
  • brenne CDer
  • brenne DVDer
  • Datakomprimeringsprotokoll
  • database programvare
  • Desktop Publishing
  • Desktop Video
  • Digital Video Software
  • Drupal
  • pedagogisk programvare
  • Engineering programvare
  • Arkiv Forlengelsen Typer
  • Financial Software
  • Freeware, Shareware & Abandonware
  • GIMP
  • Graphics Software
  • Hjem Recording Software
  • Microsoft Access
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Word
  • Åpen Kildekode
  • Andre dataprogrammer
  • PC Games
  • Photoshop
  • Portable Document Format
  • PowerPoint
  • presentasjon programvare
  • produktivitet programvare
  • Quicktime
  • Remote Desktop Management
  • SQL Server
  • Skype
  • Programvare betaversjoner
  • programvare konsulenter
  • Software Development Selskaper
  • Software Licensing
  • regneark
  • Skatt forberedelse programvare
  • Utility programvare
  • Web Clip Art
  • Windows Media Player
  • Tekstbehandlingsprogrammet
  •  
    Datamaskin >> Software >> Skype >> Content
    Hvordan stoppe Dele Profil Med andre Skype-brukere
    Din Skype profil inneholder din personlige informasjon. Du kan legge til og trekke personlige opplysninger som kan sees av andre Skype-brukere til enhver tid . Dine personlige opplysninger blir brukt til andre Skype-brukere å søke for deg og bli kjent med deg . Hvis du vil slutte å dele profilen din med andre Skype-brukere , følg de enkle trinnene nedenfor . Du trenger
    datamaskin med Internett-tilkobling eller personlig digital assistent ( PDA ) med Internett-funksjoner
    Skype -programmet og en Skype-konto
    Vis flere instruksjoner
    1

    Logg på din Skype-konto med ditt brukernavn og passord .
    2

    Klikk på "File ".
    3

    Klikk på "Edit min profil . " Et nytt vindu vil åpne opp med profilen din .
    4

    Fjern dine personlige opplysninger og la alle områder blank bortsett fra din e-postadresse . Din e-postadresse er alltid holdt privat fra alle Skype-brukere .
    5

    Klikk "Oppdater " for å oppdatere profilen din og gå tilbake til din Skype -programmet . Du har nå sluttet å dele profilen din med andre Skype- brukere.

    früher :

     Weiter:
      Relatert Artike
    ·Hvor å Test en Webcam med noen for Skype 
    ·Hvor å Endre kontoer i Skype 
    ·Slik arbeider en Webcam Med Skype 
    ·Hvordan beskytte en mobiltelefon fra Skype konferansesa…
    ·Slik aktiverer du en Skype Phone 
    ·Hvordan forbedre Skype 
    ·Hvordan fjerne kameraet fra Skype 
    ·Hva Er nedlastingshastighet på Skype 
    ·Hvordan oppdatere Skype 
    ·Hvordan lage dine egne lyder for Skype 
      Anbefalte artikler
    ·Slik importerer en DV -fil til Powerpoint 
    ·Hvordan bruke Seagate Backup Software formaterer du en …
    ·Hvordan legge til superscripts 
    ·Sette inn tekst i en PowerPoint Tabell 
    ·Hvordan bruke regneark i Calc 
    ·Hvordan Beregn Weighted Average -området i Matlab 
    ·Slik plasserer den hvite Tilbake i Eyes i Photoshop 
    ·Hvordan bruke ProShow for Mac 
    ·Slik fjerner fargestikk i Photoshop 
    ·Slik konverterer Word- stiler til PDF-bokmerker 
    Copyright ©  Datamaskin  http://www.datamaskin.biz/