| Hjem | Hardware | Nettverk | Programmering | Software | Feilsøking | Systems | 
Software  
  • Adobe Illustrator
  • animasjon programvare
  • Antivirus programvare
  • Audio programvare
  • Sikkerhetskopiere data
  • brenne CDer
  • brenne DVDer
  • Datakomprimeringsprotokoll
  • database programvare
  • Desktop Publishing
  • Desktop Video
  • Digital Video Software
  • Drupal
  • pedagogisk programvare
  • Engineering programvare
  • Arkiv Forlengelsen Typer
  • Financial Software
  • Freeware, Shareware & Abandonware
  • GIMP
  • Graphics Software
  • Hjem Recording Software
  • Microsoft Access
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Word
  • Åpen Kildekode
  • Andre dataprogrammer
  • PC Games
  • Photoshop
  • Portable Document Format
  • PowerPoint
  • presentasjon programvare
  • produktivitet programvare
  • Quicktime
  • Remote Desktop Management
  • SQL Server
  • Skype
  • Programvare betaversjoner
  • programvare konsulenter
  • Software Development Selskaper
  • Software Licensing
  • regneark
  • Skatt forberedelse programvare
  • Utility programvare
  • Web Clip Art
  • Windows Media Player
  • Tekstbehandlingsprogrammet
  •  
    Datamaskin >> Software >> Photoshop >> Content
    Hvordan deaktivere registrering Dialog Box i Adobe Photoshop CS3
    Adobe Photoshop CS3 er et bilde applikasjon som lar deg opprette, redigere og manipulere bilder og grafikk . Som standard viser Photoshop CS3 en registrering dialogboks som minner deg på å registrere produktet for å sikre at du får alle gjeldende fordeler, blant annet serienummer informasjon i tilfelle du skulle miste den, teknisk support og spesialtilbud . Hvis du ikke ønsker å avsløre noen registrering informasjon , men deaktivere påminnelsen fra programmets menylinje alternativer. Instruksjoner
    en

    Gå til Adobe Photoshop CS3 er " Hjelp"-menyen .
    2

    Klikk "Påmelding " fra den tilgjengelige valglisten.

    3

    Klikk på " Velg alternativ " drop -down menyen og velg " Do Not Registrer deg. "
    4

    Klikk "Fortsett " for å lukke og permanent deaktivere registrering dialogboksen .

    früher :

     Weiter:
      Relatert Artike
    ·Hvordan skrive ut flere bilder på én side med Adobe P…
    ·Hvordan lage en bakgrunn i Photoshop CS2 
    ·Hvordan lage et passfoto Med Photoshop Elements 
    ·Hva er meningen med tekst Warp i Photoshop 
    ·Hvordan Kopier & Lim inn et lag i Photoshop CS4 
    ·Hvordan sette forgrunnen til Gray i Photoshop 5.5 
    ·Slik importerer du et bilde i en Adobe Photoshop Fil 
    ·Adobe Photoshop for Fashion Design Tutorial 
    ·Hvordan endre et bilde i Color i Photoshop 
    ·Hvordan Riktig hudfarger i Photoshop 
      Anbefalte artikler
    ·Slik fjerner en Mysterious MS Word Linje 
    ·Hva er filendelsen SWM 
    ·Hvordan Sammenlign Aperture & Photoshop 
    ·Slik konverterer WMA til MPEG4 
    ·Hvordan Stopp MS Office Genuine meldinger 
    ·Hvordan skille mellom telefon eller faks i XP 
    ·Hvordan Forstå Ulike typer skrifter 
    ·Launcher krasjer på Mass Effect 2 
    ·Slik fjerner alle kategoriene i et Word-dokument 
    ·Slik spiller Computer Solitaire 
    Copyright ©  Datamaskin  http://www.datamaskin.biz/