| Hjem | Hardware | Nettverk | Programmering | Software | Feilsøking | Systems | 
Software  
  • Adobe Illustrator
  • animasjon programvare
  • Antivirus programvare
  • Audio programvare
  • Sikkerhetskopiere data
  • brenne CDer
  • brenne DVDer
  • Datakomprimeringsprotokoll
  • database programvare
  • Desktop Publishing
  • Desktop Video
  • Digital Video Software
  • Drupal
  • pedagogisk programvare
  • Engineering programvare
  • Arkiv Forlengelsen Typer
  • Financial Software
  • Freeware, Shareware & Abandonware
  • GIMP
  • Graphics Software
  • Hjem Recording Software
  • Microsoft Access
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Word
  • Åpen Kildekode
  • Andre dataprogrammer
  • PC Games
  • Photoshop
  • Portable Document Format
  • PowerPoint
  • presentasjon programvare
  • produktivitet programvare
  • Quicktime
  • Remote Desktop Management
  • SQL Server
  • Skype
  • Programvare betaversjoner
  • programvare konsulenter
  • Software Development Selskaper
  • Software Licensing
  • regneark
  • Skatt forberedelse programvare
  • Utility programvare
  • Web Clip Art
  • Windows Media Player
  • Tekstbehandlingsprogrammet
  •  
    Datamaskin >> Software >> Audio programvare >> Content
    Hvordan bli kvitt av datamaskiner som du ikke lenger har er at Autorisert til din iTunes konto
    Apples iTunes Store bruker en fullmakt system for å begrense antall datamaskiner som kan synkronisere innhold fra iTunes-kontoen . Bare datamaskiner som er autorisert for din iTunes-konto kan laste ned innhold som du har kjøpt fra butikken . Apple anbefaler sterkt autorisering en datamaskin før du selger den, gi den bort eller på annen måte bli kvitt det . Hvis, derimot , må du fjerne autoriseringen datamaskiner som du ikke lenger har kan du fjerne autoriseringen alle de autoriserte datamaskiner fra iTunes-kontoen . Instruksjoner
    en

    starte iTunes og klikk " iTunes Store" i venstre sidebar .
    2

    Bla ned til bunnen av iTunes-vinduet. Klikk på " Account " i "Manage "-delen .
    3

    Klikk på " Fjern autorisering All" -knappen.
    4

    Klikk på " ; Fjern autorisering Alle datamaskiner " -knappen i bekreftelsen boksen som dukker opp . Apple deauthorizes alle datamaskinene som er koblet til din iTunes-konto , inkludert de som du ikke lenger har.

    früher :

     Weiter:
      Relatert Artike
    ·Hvordan lage spor på iTunes Into One Long Track 
    ·Hvordan ta opp internt med GoldWave 
    ·Hvordan bruke Soundbooth å lage ringetoner 
    ·Slik fjerner Bakgrunnsmusikk for en Remix 
    ·Hvordan bruke Vocaloid 2 Editor 
    ·Slik spiller en WAV -fil på en MacBook 
    ·Hvordan laste ned sanger fra iTunes til CD 
    ·Slik kopierer en lydbok på én MP3 -CD 
    ·Hvordan slette filer der den opprinnelige Songs ikke ka…
    ·Hvordan slette sanger fra iTunes Vinduer 
      Anbefalte artikler
    ·Hvordan Skann 35mm lysbilder til Adobe PhotoShop 
    ·Sette inn Excel- filer til Word 2003 
    ·Hvordan sette sideskift i et Excel- regneark 
    ·Slik importerer Sony HD til iMovie 
    ·Hvor å Fastsette Hawaiian Farger i digitale bilder 
    ·Hvordan Lagre som PDF i XP 
    ·Hvordan Design en Microsoft Word-mal 
    ·Hvordan Forbedre bilder og bildestiler i PowerPoint 200…
    ·Hvordan ta opp video med lyd i iMovie 
    ·Hvordan koble alle celler i en rad i OpenOffice 
    Copyright ©  Datamaskin  http://www.datamaskin.biz/